Sobre nosaltres

 

pèrits arquitectes és una organització fruit de la unió de diferents professionals de l'arquitectura i el dret, amb l'objectiu de poder oferir el millor equip tècnic a l'hora de redactar dictamens pericials d'alta qualitat.

Encara que la redacció de dictamens pericials no és la nostra única activitat, sí que és el motiu de la creació de pèrits arquitectes i la seva principal raó de ser.

 

És tan ample el ventall de temes relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme i són tan específics cadascun d'ells que vam creure que era necessari oferir un servei pluridisciplinar de veritables experts dirigit a preparar recursos i a assessorar els nostres clients.

pèrits arquitectes està encapçalat per l'arquitecte Josep Manel Melo i Cabrera i el conformen tècnics amb formació en tots els àmbits que concorren en el món de la pràctica pericial, amb molta experiència i una gran especialització, abastant la totalitat dels aspectes tècnics, econòmics i legals que cal tenir en compte a l'hora d'emetre un dictamen.

 

pèrits arquitectes